Over ons

Over Breram Autoschade

Breram Autoschade Venray is gespecialiseerd in schadeherstel, zandstralen en reparatie & onderhoud auto’s. We werken met vakbekwame plaatwerkers en spuiters met de meest moderne apparatuur aan herstel van kleine en grote schades. Onze schadeherstel-werkplaats voldoet aan alle technische- en milieu-eisen.

    Vakbekwaam personeel
   Moderne apparatuur en spuitcabine
    Topservice
   Wij handelen alle administratieve zaken af

Autoschade

We zijn de specialist in schadeherstel.We hebben een passende oplossing om de schade aan uw auto te herstellen. Van plaatwerkerij tot de eindcontrole, kunt u erop vertrouwen dat u uw auto weer in originele staat zult ontvangen.

Onderhoud & Reparatie

Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Olie verversen, nieuwe banden, reparatie, een grote beurt of een kleine beurt.

Contact opnemen met Breram Autoschade

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch, via e-mail of via ons contactformulier bereiken.

Vacatures

Plaatwerker/ Autoschadehersteller

Nieuwhuisweg 7A, 5804AN Venray
06-82932339
info@breramautoschade.nl

Functieprofiel

Full time/Part time: Fulltime Startdatum: Per direct Over de functie: Als autoschadehersteller ben je verantwoordelijk voor het herstellen en vernieuwen van carrosserie en chassisdelen aan de hand van alle voorkomende reparatieopdrachten. Je voert montage- en demontagewerkzaamheden uit en houd jij je bezig met het richten van chassis onder meer met behulp van meet- en richtsystemen. Daarnaast voer je ook de eindcontrole uit van het gerepareerde voertuig.